Υπενθύμιση-Ενημέρωση για το VALDOXAN (agomelatine) PDF Εκτύπωση
Δευτέρα, 28 Σεπτέμβριος 2020 11:35

Αξιότιμες/οι Κυρίες/Κύριοι,

Για την ελαχιστοποίηση του κινδύνου ηπατικής διαταραχής και για πιο αποτελεσματική παρακολούθηση της ηπατικής λειτουργίας των ασθενών υπό αγωγή μεVALDOXAN(agomelatine), σας αποστέλλουμε – σύμφωνα με την οδηγία του ΕΜΑ - το «Εκπαιδευτικό Υλικό», για τους Επαγγελματίες Υγείας (Γιατρούς, Φαρμακοποιούς), το οποίο περιλαμβάνει:

  • «Οδηγό συνταγογράφησης» για τους επαγγελματίες υγείας (γιατρούς),
  • Περίληψη Χαρακτηριστικών του Προϊόντος VALDOXAN (SmPC),
  • «Σχήμα παρακολούθησης ηπατικής λειτουργίας με VALDOXAN»
  • «Εγχειρίδιο ασθενών» με πίνακα εξετάσεων προτεινόμενης περιοδικότητας για την παρακολούθηση της ηπατικής λειτουργίας και την αποφυγή ανεπιθύμητων ενεργειών

Το έντυπο αυτό πρέπει να δίνεται από τους γιατρούς στους ασθενείς τους.

Θα σας παρακαλέσουμε να υπενθυμίζετε στους ασθενείς οι οποίοι προμηθεύονται τοVALDOXAN, την ανάγκη παρακολούθησης της ηπατικής τους λειτουργίας και αν μπορείτε να τους δίνετε το «Εγχειρίδιο ασθενών», εάν αντιληφθείτε ότι για οποιοδήποτε λόγο, δεν το έχουν.

Εναλλακτικά, μπορούν να το προμηθευτούν από τηνServier Hellas (τηλ.: 210 93 91000) ή να το βρουν στην ιστοσελίδα της Εταιρείαςwww.servier.gr.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων.

Με εκτίμηση,

Τμήμα Φαρμακοεπαγρύπνησης & Ιατρικής Ενημέρωσης

Servier Hellas

Tel. +30 210 93 91 990 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

7 Fragkoklissias str. - 151 25 Maroussi - Greece

www.servier.gr